De belangrijkste gezondheidsvoordelen van avocado

0

Af en toe gezinspeeld op een krokodilpeer, de medische voordelen van avocado, net als de hoge voeding ervan, zouden het een onderdeel van je week na week dieet moeten maken. De avocado is een groen natuurproduct dat tropische en semi-tropische gebieden van de wereld vult, waaronder Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Californië en Florida. Avocado’s zijn climacterische biologische producten, wat betekent dat ze tot ontwikkeling komen terwijl ze aan de boom zitten, maar gewoon rijpen nadat ze op de grond zijn gevallen. De avocado is al ongeveer elf eeuwen ontwikkeld en er bestaan ​​tegenwoordig meer dan 450 soorten van het biologische product. Een eenzame avocadoboom kan elk jaar wel 600 avocado’s produceren. Hoewel weinig biologische producten kunnen pronken met een vergelijkbaar voedingsvoordeel als een avocado, zijn veel mensen totaal niet op de hoogte van het aantal voedingsstoffen en mineralen dat in dit verrukkelijke biologische product wordt geperst. Avocado’s kunnen ruw worden gegeten of worden gebruikt om sauzen zoals guacamole of saladedressings te maken.

Een vitamine-rijk fruit

Een middelgrote avocado bevat ongeveer 300 geperste calorieën. Het biologische product bevat ruime hoeveelheden voedingsstoffen K, D, C, E en B, ook een enorm scala aan zowel essentiële als kleine elementen. Nutriënt B is essentieel voor een solide sensorisch systeem en voor een geschikte stofwisseling. Nutriënt D is belangrijk voor voldoende botontwikkeling en gezond gebit. Nutriënten C en E zijn ongelooflijke vijanden van oxidanten en zijn essentieel voor een solide resistent raamwerk. Nutrient K is cruciaal voor een legitieme bloedverdikking en botwelzijn. Voedingsstoffen D en K werken eveneens samen om gezonde gewrichtsbanden te bevorderen en de aanmaak van osteoclasten door het menselijk lichaam te verbeteren, de cellen die nieuwe botten opbouwen naarmate een kind zich ontwikkelt.

Avocado’s bevatten eveneens hoge hoeveelheden luteïne, een supplement dat noodzakelijk is voor een goed zicht. Evenzo zit het natuurlijke product vol met zowel onoplosbare als oplosbare vezels en royale hoeveelheden omega 3 onverzadigde vetten, die essentieel zijn voor het welzijn van de geest en het hart.

Fundamentele mineralen

Het natuurlijke product bevat eveneens een kritiek aantal cruciale mineralen, waaronder magnesium, calcium, kalium en koper, die allemaal een fundamentele rol spelen in de menselijke voeding. Kalium is een fundamenteel supplement voor het welzijn van hart en spieren en assisteert bij de legitieme werking van het menselijke sensorische systeem. Bovendien helpt kalium bij het aanpassen van de vloeistoffen en elektrolyten van een persoon. Studies bevelen ook aan dat een eetpatroon met veel kalium hypertensie-hypertensie kan bestrijden. Een kleine avocado bevat de aanbevolen dagelijkse ADH-vergoeding van dit mineraal.

Calcium en magnesium zijn essentieel voor de typische botontwikkeling en gezonde tanden. Een avocado van normale grootte bevat 50% van de ADH van magnesium en 33 procent van de ADH van calcium. Avocado’s zijn bovendien overvloedig aanwezig in koper, wat een ondergeschikt element is dat nodig is bij de ontwikkeling van rode bloedplaatjes, hemoglobine, collageen en elastine, en dat noodzakelijk is om het letsel op de juiste manier te herstellen.

Avocado’s en vetgehalte

75% van de calorieën van een avocado is afkomstig van vet. Dit is al heel lang een reden tot bezorgdheid en heeft ertoe geleid dat veel mensen het natuurlijke product door en door hebben vermeden. Niettemin, aangezien diëtisten en voedingsdeskundigen het onderscheid tussen ongewenste en vaste vetten begrijpen, zijn avocado’s natuurlijk een goede voedselbeslissing: verzadigde vetten die in veel bereide en geschroeide voedingssoorten worden aangetroffen, kunnen het cholesterolgehalte in het bloed fundamenteel verhogen, waardoor die persoon in gevaar komt voor hartziekte of beroerte. . In ieder geval zijn enkelvoudig onverzadigde vetten – de zorg die in avocado’s wordt aangetroffen – hartgeluid en verhogen ze het cholesterolgehalte in het bloed of de vette oliën niet.

Medische voordelen van avocado

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan avocado’s waarvan de meeste mensen niet op de hoogte zijn. Plantenschaduwen, ook wel carotenoïden genoemd, komen voor in verschillende groenten en natuurlijke producten, en wanneer ze worden gebruikt, transformeren ze in sterke celversterkingen die het menselijke onkwetsbare raamwerk ondersteunen en helpen bij het bestrijden van echte ziekten zoals maligniteit en hart- en vaatziekten.

Menselijke assimilatie van deze plantenkleuren wordt gekopieerd wanneer een kleine avocado per dag wordt toegevoegd aan de eetroutine van een individu. Onderzoek heeft eveneens aangetoond dat ondanks het feit dat talrijke voedingsmiddelen die uit de grond worden gekweekt carotenoïden bevatten, ze niet door het lichaam zullen worden geconsumeerd, behalve als ze met vetten worden gegeten.

Voordelen voor de gezondheid van het bot

Ondanks onmisbare supplementen, bijvoorbeeld de eerder genoemde voedingsstoffen, bevatten avocado’s een aanzienlijke mate van het kleine element boor. Borium werkt met voedingsstoffen K, D en A om osteoporose en botongelukken bij meer ervaren mensen te voorkomen en de verbetering van vaste botten bij kinderen te bevorderen.
Luteïne

Zoals onlangs vermeld, bevatten avocado’s aanzienlijke hoeveelheden luteïne, wat fundamenteel is bij het tegengaan van talrijke oogziekten, met name die welke verband houden met rijping zoals glaucoom, maculaire degeneratie en watervallen. Ook werd in onderzoeken die in 1999, 2001 en 2005 werden geleid, een verband gevonden tussen een ontoereikende luteïne en bloedvatplak, waarbij de laatste de schuldige was bij meer dan een deel van alle hartfalen.

Luteïne kan als versterking worden ingenomen; Hoe dan ook, logische verkenning toont aan dat om de volledige voordelen van luteïne te krijgen, het uit een voedselbron moet komen in plaats van een verbetering. Avocado’s zijn rijk aan luteïne en worden vervolgens gezien als een geweldige bron om het supplement uit te halen.

Bijkomende opleidingen

Er worden voortdurend nieuwe onderzoeken uitgevoerd om meer te weten te komen over het gezonde voordeel van de groenten en natuurlijke producten die elke dag door individuen van de ene kant van de planeet naar de andere worden verslonden. Onderzoek dat onlangs in Azië werd uitgevoerd, wees uit dat avocado’s een cruciale rol kunnen spelen bij het voorkomen van een aanzienlijk aantal ziekten die worden veroorzaakt door basismicroben en verschillende ziektekiemen. Het onderzoek bevestigde de hypothese dat avocado’s verschillende antibacteriële eigenschappen hebben, die het lichaam kunnen helpen bij het bestrijden van verschillende ziektekiemen en destructieve micro-organismen.

Bijna iedereen is het erover eens dat de voedingsvoordelen van avocado’s het biologische product tot een fantastische uitbreiding van iemands eetroutine maken. Als men denkt dat ze jammer zijn vanwege hun vette substantie, worden avocado’s momenteel beschouwd als misschien wel de meest voedzame natuurlijke producten die verkrijgbaar zijn op de huidige AGF-markt. Hoewel een deel van de eerder genoemde voedingsstoffen en mineralen in verschillende soorten natuurlijke producten kan worden aangetroffen, kunnen nauwelijks voedingssoorten pronken met het hoge gezondheidsvoordeel en alle medische voordelen van avocado.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright© 2021, All Rights Reserveed