Gezondheidsvoordelen van avocado – zelfgemaakte huidverzorging

0

Er zijn verschillende medische voordelen van avocado! Dit natuurproduct heeft een groene schil, een hard oppervlak en is gevormd als een peer. Het staat bekend als de “croc-peer”. Ondanks dat er meer dan tachtig assortimenten zijn, valt het Hass-assortiment het meest op. Avocado’s kunnen lokaal worden gegeten of gebruikt. Ze bevatten vaste vetten en fytonutriënten! Ze hebben de voordelen van voedingsstoffen A, B5, B6, C, D, E en K. Ze zijn een behoorlijke bron van vezels, kalium en foliumzuur. Ze zijn overal gezond voor het lichaam!

Beheer van de huidgezondheid

Avocado’s bevatten een hoog gehalte aan koolwaterstoffen, wat de uitdroging verlicht en de huid verlicht. Droge, lastige huid, droge schilferige huid, psoriasis, huidontsteking, dermatitis, verstoorde huid en huidirritatie worden allemaal beloond! Avocado’s ontspannen, schrobben, verzadigen en werpen af! Ze zijn rijk aan bijtend linolzuur met eigenschappen voor het herstellen van huidcellen. Avocado-olie kan diep in de huid doordringen en de aanmaak van collageen versterken. Dit is voordelig voor mensen met voorgegroeide nauwelijks herkenbare verschillen of rimpels. Studies hebben aangetoond dat de avocado het geval van een kwaadaardige huidgroei voorkomt. Gebruik avocadopuree en olie, omdat ze allebei gezond zijn voor de huid. Volg deze tips voor een gezonde huid om de aanwezigheid van een algemene samenstelling te helpen verbeteren. U kunt een jeugdiger ogende, delicate, briljante, glanzende huid hebben!

TIP 1: Wrijf een avocado twee tot vier keer per week rechtlijnig over de huid.

TIP 2: Geef jezelf een op maat gemaakte gezichtsbehandeling met avocado en granen. Plet een avocado en meng goed met haver. Aanbrengen op het gezicht en tien minuten laten staan. Volledig wassen met lauw water. Dep teder om handdoekdroog te maken.

TIP 3: Wrijf avocadopuree over de huid om te verzachten, in te vetten en rimpels vóór de volwassenheid te voorkomen.

TIP 4: Eet avocado’s om een ​​jeugdig ogende, delicate en flexibele huid te krijgen. Een groot deel van een avocado bevat ongeveer 160 calorieën. Voeg ze toe aan je borden met gemengde groenten of strooi de olie erover. Gebruik ze om guacamole te maken! Drink een avocadosap gemengd met nectar. Kant-en-klare avocado’s zijn marginaal delicaat zonder doffe plekken, wonden of breuken. Stevige exemplaren zijn minder ontwikkeld, maar kunnen thuis binnen een paar dagen bij kamertemperatuur verouderen. Bewaar extra’s in de koelkast gedurende meerdere weken. Door citroensap over de avocado te strooien, kun je voorkomen dat het aanbraden aanbraden.

Dit natuurlijke product is te vinden in tal van zakelijke en op maat gemaakte prachtige artikelen: reinigingsmiddelen, vochtinbrengende crèmes, reinigers, lipmedicijnen en nog veel meer! Gebruik avocado-olie voor het maken van op maat gemaakte reinigers en andere prachtige items! Sommige producenten van reinigingsmiddelen verkopen avocado-olie die van fabricagekwaliteit is, net zo goed als food-grade, maar goedkoper! Je hebt misschien de mogelijkheid om een ​​assortiment reinigingsmiddelen te kopen, van een deskundige maker van reinigingsmiddelen, die goedkoper zijn dan alternatieve manieren. U kunt ook avocado-olie kopen op internet of bij uw buurtwinkel. Gebruik het in uw eigen gemaakte reinigingsplannen of andere handgemaakte prachtitems.

Welzijn

Lager cholesterolgehalte

Hart gezond

Directe bloedsuiker

Directe bloeddruk

Voorkom kanker: mond, huid en prostaat

Alert! Degenen die gevoelig zijn voor avocado’s, moeten er helemaal bij wegblijven. Overgevoelige reacties kunnen zijn: tintelingen, misselijkheid, braken, maagpijn, hardlopen, netelroos, moeite met slikken en ontspannen. Er is een assortiment aan zakelijke medicijnen om avocadogevoeligheden te bestrijden. Neem contact op met uw medische zorgverlener voor de beste begeleiding.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright© 2021, All Rights Reserveed